ΟΜΠΑΜΑ...ξέβαψες

// // Leave a Comment

Κατερίνα Γκαράνη
Ένας εφιάλτης ξυπνά για την Ανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Η γνωστή σε όλους μακελάρισσα Υπουργός Εξωτερικών Μαντλίν Ολμπράιτ, χαίρει μεγάλης τιμής και εμπιστοσύνης του Προέδρου Μπάρακ Ομπάμα. Ο ίδιος την κάλεσε να υποδεχθεί εκ μέρους του και εκ μέρος των Δημοκρατικών τους 20 ηγέτες που θα συναντηθούν στην Ουάσινγκτον το Σαββατοκύριακο που έρχεται. (Οι G20 θα πάρουν τις αποφάσεις για το πώς θα πορευθεί ο πλανήτης μετά την «οικονομική κρίση» που μας βρήκε! Από τις 15 Νοεμβρίου ο κόσμος δεν θα είναι όπως τον ξέραμε).
Η Μαντλίν Ολμπράιτ στα 71 της χρόνια ξυπνά και παίρνει επίσημη θέση με τους Δημοκρατικούς αλλά δε μένει μόνο στο να υποδέχεται παλιούς της γνωστούς στην Αμερική. Έχει άποψη και την λέει με μεγάλη ευκολία όπως με μεγάλη ευκολία αποφάσισε να πέσουν βόμβες ουρανίου στην Γιουγκοσλάβια σφάζοντας χιλιάδες παιδιά και δημιουργώντας την γενιά του καρκίνου. Στο περιοδικό Spiegel πριν λίγες ημέρες δήλωσε : «Αν ο Πούτιν δε μεταβάλλει την στάση του, τότε θα πρέπει να βρούμε τρόπους για να περιορίσουμε την Ρωσία σε διεθνές επίπεδο». Επίσης καλεί την Δύση σε μια αποφασιστική στάστη απέναντι στις ρωσικές πράξεις στην Ν. Οσετία.
Η Εβραία Μαντλίν Ολμπράιτ,κόρη του πρύτανη του Πανεπιστημίου του Ντένβερ Joseph Korbel ο οποίος είχε ως αγαπημένη του μαθήτρια την υπουργό Εξωτερικών Κοντολίζα Ράις, γεννημένη στην Τσεχοσλαβακία και κρυμμένη σε Σερβικό σπίτι κατά την διάρκεια της εκκαθάρισης της εβραϊκής φυλής από τους Ναζί, έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι είναι το καλύτερο παιδί της παρασκηνιακής συμμορίας που κινεί τα πιόνια στον παγκόσμιο χάρτη. Άλλωστε οι δηλώσεις της για την σφαγή μισού εκατομμυρίου Ιρακινών παιδιών ήταν αποστομοτική : «Άξιζε».
Το ίδιο αποστομοτική ήταν και όταν οι βόμβες κατέστρεφαν το Βελιγράδι και το Σεράγιεβο: «Άξιζε»
Πάντα για την Ολμπράιτ η ζωή είχε αξία, η οποία αξία έπεφτε στο Παγκόσμιο Χρηματιστήριο πετρελαίου, φυσικού αερίου και ορυχίων ουρανίου.
Ένα εξουσιαστικό κύτταρο κατατρεγμένων Μαύρων και ένα αιμοβόρο κύτταρο κατατρεγμένων Εβραίων όταν ενωθεί στο δοκιμαστικό σωλήνα του Λευκού Οίκου μπορείτε να φανταστείτε τι «μηχανή εκκαθάρισης» μπορεί να γεννήσει;